+36 20 545 0000 (éjjel-nappal hívható) [email protected]

Kamionmentés

Európai szállítási tapasztalattal

Fő tevékenységi körünk a nehéz-és túlméretes áruk szállítása, sérült műszaki hibás tehergépjárművek, nehézgépek, munkagépek mentése, szállítása. A szállítást SCANIA és VOLVO FH12 nyerges vontatóval, és goldhofer speciális gépszállító pótkocsikkal végezzük. Cégünk rendelkezik éves túlméret engedéllyel, mely lehetővé teszi a rakomány mielőbbi célba juttatását. A túlméretes rakományok útját, saját kísérőautókkal biztosítjuk.

 

Szolgáltatásaink

A fő tevékenységünk a túlméretes áruk, nehéz gépek, műszaki hibás tehergépkocsik szállítása. További tevékenységeink belföldi- és nemzetközi áruszállítás, autómentés, autó- és gépszállítás.

GÉPSZÁLLÍTÁS, KAMIONMENTÉS

  • Autó-kamion mentés, gépszállítás, műszaki mentés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
  • Gépszállítást Volvo, Scania nehézgépszállító járművekkel, a kamion, illetve a műszaki mentést 4 tengelyes Scania kamionmentővel végezzük.
  • A piaci igényeknek megfelelően tevékenységi körünket bővítettük autómentés-gépszállítás, műszaki mentés, túlméretes áruk szállításával, mellyel egy időben megalapítottuk a TTM Speciál Transport Kft.
  • Gépjárműveink a nemzetközi követelményeknek megfelelő biztonsági berendezésekkel vannak felszerelve, épp úgy szolgálva a szállítandó áru, mint munkatársaink biztonságát.
  • Munkatársaink több éves szakmai gyakorlattal és nem kevés rutinnal rendelkeznek és készen állnak extrém tevékenységek végzésére valamint nagy terjedelmű áruk szállítására is.
  • Célunk a megbízóink teljes körű, biztonságos kiszolgálása, amely a hosszú távú együttműködés kialakításának és fenntartásának alapfeltétele.

+36 20 545 0000