+36 20 545 0000 (éjjel-nappal hívható) [email protected]

Amikor autónk meghibásodik vagy baleset ér minket út közben, az egyik legfontosabb döntés, amit hoznunk kell, hogy hívjunk-e autómentőt. Az autómentő szakemberek segítenek elmozdítani és elszállítani az autókat, amikor szükséges. De mikor érdemes autómentőt hívnunk? Íme néhány helyzet, amikor ajánlott autómentőt hívni.

Az egyik leggyakoribb eset, amikor autómentőre van szükségünk, amikor a járművünk meghibásodása. Ha járművünk hirtelen leáll az úton, és nem tudjuk megjavítani vagy elmozdítani, akkor egy autómentő hívása jelentheti a legjobb megoldást. Lehet, hogy a motor meghibásodott, a sebességváltó nem működik vagy más olyan probléma lépett fel, ami miatt az autó nem képes továbbhaladni.

Egy másik eset, amikor feltétlenül autómentőt kell hívnunk, az a baleset. Ha akár kisebb, akár nagyobb sérülésekkel járó baleset éri, az elsődleges dolog az, hogy biztonságban legyünk. Az autómentő segítségével a járművet biztonságosan elszállíthatják a baleset helyszínéről, és elkerülhetjük az úttest akadályozását vagy további balesetek kockázatát. Az autómentők gyakran kapcsolatban állnak a helyi hatóságokkal és segíthetnek a baleseti jegyzőkönyv kitöltésében vagy más szükséges teendők elvégzésében.

Ha autónk meghibásodik az úttesten, ahol nincs elég helyünk vagy biztonságosan nem tudjuk leparkolni az autót, akkor is érdemes autómentőt hívnunk. Ha az autó úttesten vagy forgalmas helyen marad, veszélybe sodorhatjuk magunkat és a többi közlekedőt. Az autómentők gyorsan és hatékonyan elszállítják az autót az úttestről, és elhelyezik egy biztonságos helyen.

Cégünk 24 órás autómentési és autószállítási szolgáltatást nyújt, így bármikor segítségül hívhat minket, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is. Szakembereink gyorsan megérkeznek a helyszínre, és azonnal megkezdik az autómentési munkálatokat.