+36 20 545 0000 (éjjel-nappal hívható) [email protected]

Az autómentés egy olyan szolgáltatás, amelyre az autósoknak bármikor szükségük lehet. Baleset vagy technikai hiba esetén autómentő segítségével lehet az autót biztonságosan elszállítani, és a problémát orvosolni. Az autómentés szakemberei profi módon dolgoznak, és tapasztalatuknak köszönhetően a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban oldják meg a helyzetet.

Milyen esetekben lehet szükségünk autómentésre?  

A leggyakoribb esetek közé tartozik az üzemanyaghiány miatt bekövetkező autómentés, a defekt miatti autómentés, a műszaki hiba miatti járműmentés, a baleseti járműmentés és az autószállítás.

Műszaki hiba miatti autómentés

Ha a járművünkben műszaki hiba keletkezik, érdemes olyan autómentőt hívnunk, aki azonnal reagál a hívásra és a lehető leghamarabb a segítségünkre siet. Az autómentők segítségével az autó biztonságosan elszállításra kerül, majd egy autószerelő műhelyben a szakemberek átvizsgálják és kijavítják a problémát.

Baleseti autómentés

A közlekedési baleset az egyik leggyakoribb helyzet, amikor sajnos autómentőre van szükség. A balesetben sérült autók szakszerű elszállítása nagyon fontos a közlekedésben résztvevők és a környezet biztonságának biztosítása érdekében.

Defekt miatti autómentés

Egy másik gyakori szituáció a defekt miatti autómentés. Defekttel az autósok bármikor szembe nézhetnek. Ilyen esetben az autómentő szakemberek a helyszínre érkeznek, majd kicserélik a defektes abroncsot, vagy elszállítják a járművet.

Üzemanyaghiány miatti autómentés

Szintén autómentőre lehet szükségünk, ha üzemanyaghiány bekövetkeztével nem tudunk tovább haladni az autónkkal. Bármikor előfordulhatnak váratlan helyzetek, a vezetők néha elfelejtik feltankolni az autójukat, vagy nem számítanak arra, hogy az üzemanyag elfogy. Ebben az esetben az autómentő segítségével az autót el lehet szállítani az utasokkal együtt az egyik legközelebbi benzinkútra.

 

Cégünk 24 órás autómentési és autószállítási szolgáltatást nyújt, így bármikor segítségül hívhat minket, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is. Szakembereink gyorsan megérkeznek a helyszínre, és azonnal megkezdik az autómentési munkálatokat.